Forgassa el a fejét ezen a nyári esküvői vendégruhában

Függetlenül attól, hogy a következő esküvői rendezvénye virtuális -e vagy személyesen ebben az évben, a nyári esküvői vendégruhája fejeket fordít. Igen, ez a lila ruha a legjobb esküvői vendégruhát, amelyet ezen a nyáron és azon túl is viselhet. A nyári esküvők a legjobbak. Olyan sok lehetőség és szín, amelyet viselni lehet, és az időjárás miatt nagyjából meg lehet távolodni olyan sok stílustól. Azt is nem kell aggódnia, hogy a dzsekik takarják a gyönyörű ruháját.
Amikor ez a nyári esküvői vendégruhára vonatkozik, gondoljon fényes, merész és napos színekre, de mégis ízléses. Figyeljen a témára és a helyre. Azt is szeretné, ha egy olyan szövet, amely könnyű elviselni a nyári hőt. Szeretné érezni a legjobbat anélkül, hogy túllépné a menyasszonyot. Amikor az esküvőkre öltözködésre vonatkozik, szeretem a nyilatkozatokat, a szórakoztató színeket és a nyomtatást. Szeretem a ruhámat, hogy erősítsem a Német labdarúgó-válogatott Mez pár és az esemény izgalmas hangulatát.
Most beszéljünk a „ruháról”. Találkoztál már valaha azzal a ruhával és színvel, amely annyira jól érzi magát? Nos, ez a Virgos Lounge lila ruhája ez a ruha számomra. A szövet könnyű, a szín fényes és mégis stílusos, kacér stílusú. Ez a ruha könnyű csúszni és elmenni. Nincs szüksége olyan sok kiegészítőre. Számomra ez egy jó nyilatkozat fülbevalók és bordó szandál, hogy ellentétben álljanak a lila színben. A megjelenésemet egy vöröses/narancssárga Paris Saint-Germain Mez rúzsmal készítettem a Mac által, hogy CF Monterrey Mez az egész megjelenést erősítsem. Ha már követted a blogomat, akkor tudod, mennyire szeretem a nyilatkozatokat a nyilatkozat tetejétől a nyilatkozatban. Én is szeretem a merész színeket. Meglepő módon nem viseltem ezt a lila színű hangot, és nem tettem közzé róla a blogban. A gazdag és mély lila hang csodálatos. A szín önmagában elegendő ahhoz, hogy esküvői vendégként szétváljon ezen a nyáron és azon túl is. Ha van valami, fordítsa meg a fejét ezen a nyári esküvői vendégruhában.

< >

Ruha: Virgos társalgó ruha; cipő alaia itt/itt, próbálja ki itt; Fülbevalók: ASOS – Régi, csecsemő bár mandzsetta fülbevalók,

Nyári esküvői vendég ruhanull