Designer öltönyök a nők számára a munkahelyen: Stílusok a divatgurukból

Munka és otthon, otthon és munka, a modern indiai nő mindent zsonglőr. Miközben ezt csinálja, nem veszi figyelembe az öltözködés jelentőségét napokig, hétfőtől péntekig. Tudja, mit akar, és nem habozik, hogy a tetejére kerüljön, vagy ott legyen, és a legjobb couture -ban felrobbant. Ezt mondva, ha a következő napi irodahordozás körül megy, minden este belemerül a szekrényekbe, és azon tűnődött, hogy melyik irodai öltönyt választja meg, amiben van, megértjük a zavart és a dilemmát. Brighton & Hove Albion FC Mez Figyelembe véve a rohanást, az éghajlatot és a hektikus munkatervet, bár elengedhetetlen, hogy haute és HEP legyen, a munka közben fenntartható öltözködés van.
Íme tíz divatos női vállalati öltöny a világ minden tájáról a divatguruktól, hogy válassza ki az irodájukat, hae inspirációját- olvassa el!

1. Könnyű, mégis divatos tartás hétfőn
Egy rózsaszín ceruza szoknya, csíkos pólóval, beillesztve, meglehetősen formális megjelenésű, és a vállalati fashionista személyiség befejezéséhez, egy pár fehér hegyes lábujj sarkú sarkú, aranyos kézi táskával, rózsaszín bőrrel; Készen áll a hétfő blues verésére. Ez az együttes nem tartozik a nők tervezői öltönyébe, de biztosan elmondhatjuk, hogy ez egy intelligens irodaszerválasztás.
Forrás: pinterest.com2. Pin Haldon hétfőn – Modern női öltönyök
A hétfői blues legyőzésének másik módja az elegáns tűcsík érintése egy ceruza szoknyáján, amelyet FC Tokyo Mez egy fekete pólóval és sarkú pólóval összekapcsolunk. A smink meglehetősen minimális, és így lenne a kiegészítők is, a fekete sarok befejezi a megjelenést.
Forrás: pinterest.com3. Csiszolt megjelenés keddre
A szoknya öltöny elengedhetetlen, minden dolgozó nőnek kellett lennie. Ez megfelel az indiai éghajlatnak, különösen a nyaraknak, és könnyű viselni a munkát, mert sok mozgást is lehetővé teszi. Díszítse a munkát egy darabos brosssal, egy fehér pólóval, egy acélszürke nyári kabát alatt és egy ceruza szoknyával sötétkékben! A női munkák biztosan nagyszerű módja annak, hogy benyomást keltsenek a munkahelyen.

Forrás: pinterest.com4. Visszahozza a tavaszt kedden
A sárga dinamikus, és bármilyen árnyalat a kedd reggel javításához, sokkal több, mint barátság. Sárga nyári kabát vagy kardigán egy fehér csíkos póló és egy fekete ceruza szoknya felett, sarkú, és minimális kiegészítőkkel és minimális kiegészítőkkel, a modern korszakot boldogabbá teszi! A női vállalati ruháknak elegánsnak és nagyon szerénynek kell lenniük, mint az alábbi kép.
[Olvassa el még: Melyek a kényelmes cipő a munkaruhákhoz]

Forrás: pinterest.com [SC: MediaD]
5. Pop néhány színben heti közepén szerdán
Az alsó és a pólók, a fehér csíkos nyári kabát és a póló belsejében ideális együttest készít a heti középsőbizottság találkozójára. Fokozza a megjelenést még jobban a napszemüvegekkel a krómhatásokban, a nyilatkozat nyakláncot és az elegáns darab sarkot! Fontos az, hogy a nők számára minden nő számára nehéz legyen a nők számára, de fontos, hogy miként hozod ki a lehető legjobban.

Forrás: pinterest.com6. Ibolya a hét közepére
Valentino cipő a lábakhoz, és egy darab hosszú, szatén- és pamutszövetben Southampton FC Mez lévő lila ruhával, csak nagyon haute -nak és kedvesnek tűnhet a munkahelyén. A főnöke biztosan szeretné, és minden olyan ügyfél, akivel ma találkozik, a szemét a stílusos stílusérzetére rögzítené! Figyelje meg, hogy a nyilatkozat nyakláncát vette át ezt a női munkakeresést.
Forrás: pinterest.com7. Nadrág csütörtökre
Miközben a hét közepén lévő saga véget ért és végeznek, kinek van ideje levonni a gyűrődést a ceruza szoknyákból és ruhákból? A csütörtökön lévő nadrág poros, mégis divatos szürkékben, színes tetejével vagy egy ön színű szatén pólóval és a vállalati nyilatkozat nyakláncával is stílusos nyilatkozatot tehet! A női vállalati öltönyök a színek blokkolásáról szólnak, az árnyalatok koordinálásáról és a hangulatának a ruhájának köszönhetően.

Forrás: pinterest.com10. Perivinkle és egy selyem sál péntek öltözködésére
Nyugodt és hűvös, puha és kényelmes a szemnek is Hét a munkahelyen egy nap nyilatkozatainak szégyenlése!
Forrás: A pinterest.comcorporate öntettel nem kell unalmasnak lennie! Jó szórakozást a lányok!

Posted in Uncategorized