Friss és nedvesített módszerek arra, hogy pontosan hogyan lehet a bőr kövér, puha és rugalmas

-ot készíteni, hogy mi a nők kedvelik a bőrünket, hogy lágyak és rugalmasak legyenek, valamint a fiatal fiúink is tetszik nekünk. Nem számít pontosan, hogy mennyi krémet használ, még mindig van valami meglehetősen hibás, ami nem teszi lehetővé a lágyságot. Itt van néhány olyan módszer, amely teljesen barkácsolás arról, hogyan lehet a bőr kövér előállítását; Ellenőrizve!
[Olvassa el is: Szeretne rózsaszín kövér dingt? Próbálja ki a glicerint az ajkakhoz]

Forrás: Missnews.Nethwhat Pontosan hogyan lehet a bőr kövér és a kövér bőr jelentését?
Abban a pillanatban, amikor pontosan kijelentjük, hogyan lehet a bőr köpenyt, hiszünk a zsírban és a nem kívánt súlyban. Tegyük távol ezt a gondolatot, mivel sportos és fitnesz is lehet, és még egy gyönyörű kövér foglalkozással is sok lágysággal is foglalkozik. A kövér bőr fogalmának tehát nem a sztereotípiás típusúnak kell lennie, valamint olyannak, amely valóban a fejeket fordítja.
Forrás: taaz.com, hogy pufók arcát tegyék meg
1. Adjon meg üzletet egy nagyszerű olívaolajjal, napi kétszer, mielőtt a zuhanyba indul. Az olívaolaj -masszázsok sok vérkeringést segítenek, ami valóban elősegíti a bőrt, és kiküszöböli a szennyeződéseket, az olajat és a szennyeződést is.
Forrás: pixabay.com2. Ha nem akarja használni az olívaolaj -módszert, akkor van még egy módszer az arc felrobbantására, valamint a léggömbök fújásával. Ez egy szórakoztató dolog, ha naponta tíz léggömböt fúj, segíti a zigomatikus csont gyakorlását, és nem teszi az üzletet a Everton FC Mez megjelenéssel és a vékonyra is.

Forrás: YouTube.com3. Hasonlóképpen használhat egy csésze aloe vera gyümölcslevet, hogy dörzsölje Fluminense Mez az arcát. Dörzsölje meg masszázs alkatrészként, és garantálja, hogy a gyümölcslé jéghideg. A hidegség elem a vérfutás kapillárisjait, valamint bármilyen típusú kár kiváltása nélkül, valamint a összehúzódás nélkül, amikor az ujjaival nyomást gyakorol az arcán. Mosoda ezt követően. Nincs kár, ha ezt hetente háromszor, napi kétszer!
Forrás: 54Health.com4. Visszatérhet az intézménybe ehhez, bár ne feledje, hogy az angol magánhangzók tanítottak nekünk? Segíthetnek nekünk a Plumb Cheeks megszerzésében is. A betűket minden alkalommal kiejtem, hogy mély lélegzetet vegyen, és minden nap mélyebben kilégzzen. Ennek napi kétszer történő elvégzése értelme van, mert segíti az állát és az arcát is, a zigomatikus csonttal együtt!

Forrás: pinterest.com5. A kollagénnek a struktúrával és a textúrával foglalkozó üzletnek kell lennie, ezért mostantól követeli a DIY módszer kollagén javítását. Ez segíti a Southampton FC Mez bőrt, és nem kell bombát költenie. A tojásfehérjét meg kell súrolni az üzletben, amikor egy nap és egy héten át egy nap egy hétig egy hétig egy hétig masszíroztak. Pontosan nézze meg, hogy a kollagén, valamint a tojás elasztinja hogyan teszi az arcát is, és tele van.
[Olvassa el még: Hagyományos bőrápolási tippek óta a nagymamák napjainak elmagyarázása óta]

Forrás: jasminejoyner.com6. Az SPF 40-rel és a fentiek hidratálása is értelme van, mivel a nap káros UV-sugarai ellopják a csillogást, valamint az üzlet olajjait, valamint a bőrt is kiszáradnak, valamint unalmassá teszik a zsíros bőrlasszákat is. – Így használjon egy csúcskategóriás hidratálót, amely visszahozza a kövér érzetet- próbáljon egyet sok C-vitaminnal!
Forrás: Swansonvitamins.com [SC: MediaD]

Posted in Uncategorized