Ünnepi show-stoppers: A szenzációs Chaniya choli minták ezt a Dandiya

viselésére Navratri kilenc formájában imádja Maa Durga-t. Ez azt is jelzi, hogy kilenc hátrányos éjszaka, amelyek korlátlan szórakozást, zenét, táncveréseket, édességek n szájválasztó ételeket ígérnek Önnek. De ha van Crystal Palace FC Mez egy dolog, ami Dandiya -t évente fantasztikusan néz ki, akkor ez a színes standard Chaniya Choli minták.

Valójában a Chaniya choli teszi ezt a fesztivált minden idők számára, mindenki számára nagyon szeretett, legyen az gyerekek, nők vagy felnőttek.

Magától értetődik, hogy a lányok és a nők lelkesen várják ezt az alkalmat minden évben. Annak érdekében, hogy minden este szégyenteljék a megjelenésüket Chaniya Choli -ban Navratri számára. Dandiya, amint tudod, egy tánc, amelyben mindkét nem részt vesz. Ez a tánc általában az Aarti és a szokásos rituálék elvégzése után történik. A tánc két díszített botjával Cerezo Osaka Mez történik, mint a táncosok támaszpontja.
Íme néhány Chaniya Choli mint a Navratri számára:
Annak érdekében, hogy a Drop Dead lenyűgöző megjelenésben ezt a GARBA -t felvegye, különféle Chaniya Choli mintákat kerekítettünk. Nem csak arra késztetik, hogy a legjobban nézzen ki a divatosnak, hanem arra is ösztönözni fog, hogy a Navratri stílusát felvegye.
[Olvassa el: Navratri 1. napi szín – szürke]

Forrás: pinterest.com1. Réteges Chaniya choli:
Ebben a normál Garba -ruhában könnyedén felvehet egy általában egzotikus megjelenést, mint a szexi és a Colouful Deepika Padukone. Többrétegű ghagra a képen egy ünnep a szemnek.
A hímzett szegély és derékvonal tovább hangsúlyozva, ez a tervező, Chaniya Choli lenyűgöző illeszkedő blúzgal érkezik, amely mélyreható munkát végez az ujjain és a nyakkivágáson. A színes chunni fényes kontrasztban minden olyan gyártás, amely a reflektorfénybe helyezi Önt.

Forrás: pinterest.com2. Lehenga szett Chaniya Choli tervezővel:
Engedje el, hogy mindenki átadja a stílusát, amikor ezt a sötétkék Lehngát adja ki, amelyet minden lehetséges díszítéssel, például Zari, Resham, flitterek, kő, csipke, vágott gyöngy és javító határokkal készítettek. A Fuchsia rózsaszín mesterséges sifon dupatta felveszi ezt a tervező Chaniya Choli sok bevágást, míg a teljes ujjú choli kontrasztú horizontális csíkokkal meglepődne a munkaerő-kutatás során.
Forrás: lookgud.in3. Kali Lehenga Kutch hímzett Choli -val:
A kifinomultság részletekben van. Ez a Navratri számára ez az alapvető Chaniya choli a fejét kötelezi. Ha ez a kézzel hírei blúz, élénk megjelenésű Kutch-munkával ellenállhatatlan, akkor a sima kali-stílusú lehenga, amelynek nagy kontrasztú szegélye van, gyorsan stílus ikonrá változtatja Önt! Tehát menj tovább, és szégyentelj kanyarodat ebben a Kutch Choliban és Kali Lehnga -ban, és nézd meg, hogyan nézel ki egy bűnös görbével rendelkező lánynak.

[Olvassa el: Navratri 2. nap – narancs]
Forrás: lookgud.in4. Royal Black and Red Lehenga Choli:
Uralja az éjszakát ezzel a Chaniya Choli -val a Navratri számára. A teljes felgyújtott lehenga haragnak tűnik a virágos hímzéssel és az arany csipke munkájával a határán. Párosítsa egy teljes ujjú choli-val, amelynek aranycsíkjai vannak az ujján. Csatlakoztassa össze a határolt dupatta -val a padló csodálóihoz.

Forrás: lookgud.in7. Net Lehnga Choli:
Menj el mindenkit Garbán, ebben az égi narancssárga tervezőben, Chaniya Choli -ban. A látott nettó lehenga Banarasi Jacquard béléssel és olyan részletekkel rendelkezik, mint a Stone, a Dori, a csipkemunka és a javító határművek, hogy megkapja ezt a szenzációs etnikai megjelenést. A kontraszt színű choli és a dupatta emellett élénkítést ad a Chaniya choli mintákhoz.
Forrás: Looksgud.in [szintén olvassa el: Navratri 3. nap – fehér]
A Chaniya choli viselése közben szem előtt kell tartani:
Ebben az ünnepi alkalomban a Chaniya choli viselése a Navratri számára nem egy felfelé irányuló feladat. Mindannyian tudjuk, hogy ezeket a cholit gyöngyökkel, tükörmunkával, hímzéssel, gyakran kagylókkal és így tovább díszítik. Amit Santos Laguna Mez szem előtt kell tartania, az a divat kiegészítők, amelyeket el kell viselni.
Mielőtt kilépne egy puja vagy egy dandiya éjszakára, viseljen kényelmes Chaniya Choli mintákat, hogy ez a fesztivál ruhája ne zavarjon táncolás közben.
A Chaniya choli viselése során ügyeljen arra, hogy megfelelő és pontos módon rögzítse a dupatta -t, hogy ne essen le, miközben elfoglalt vagy a Dandiya dallamokhoz.
Nézze meg az élénk Chaniya choli mintákat és színeket, hogy a choli kiszabaduljon a tömegbe.
Az olyan ékszer-kiegészítők, mint a Kadas, a Jhumkas, a Maang-Tikák, minden elemmel rendelkeznek, hogy szépítsék a tervezőt, Chaniya Choli-t. Ugyanez vonatkozik a Kamarbandh -ra és a Payalra, amelyeket a Gujarati nők szokásos módon viselnek a Navratri fesztiválon. Az oxidált ékszerek emellett csillogást adnak a Chaniya choli mintáihoz.

Forrás: Pinterest.com. Jelölje meg magát ezekben, hogy megnyerje a figyelmet.
Vigyen fel a szempillaspirálot és a szemhéjfestéket, hogy megkapja ezt a fellebbezési élt.
A Dandiya éjszaka sokkal különlegesebbé válhat, ha jól párosítja az együttest a táncpartnerével. Például, ha vörös és fehéret választottál, akkor fehér vagy piros színt viselhet. Kerülje a páros megjelenést, vagy pedigLehet, hogy végül ketten ikreket készítek.

Itt az ideje, hogy menjen el egy kis szórakozást ebben a Navratri -nak. Csak csúsztassa be a chaniya choli designer tervezőjét, és táncoljon, táncoljon, táncoljon.